19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

Mumcu, 27 Mart'ta Artvin'e geliyor

Anavatan Partisi Artvin İl Teşkilatı Başkanı Ayhan Aydın, Genel Başkan Erkan Mumcu'nun, 27 Mart'ta yapılacak olan kongre çalışmalarına katılmak üzere Artvin'e geleceğini söyledi. 

Ayhan Aydın, yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız ile Ankara'daki birebir görüştüm. İktidara geldiğimizde Artvin için ilk işimiz Hopa Dağı'nı delmek ve yapılacak tünelle Cankurtaran yolunun uluslararası bir standarda kavuşturulması olacaktır. Genel başkanımız Anavatan iktidarında bu tünelin yapılacağını söyledi. Ayrıca Artvin üniversite kenti olacak. 

Kafkasör'e maden fakültesi kurulacak. Genel Başkanımız ayrıca işsiz olan gençlerin İş-kur'a müracaat edip kaydolmalarını istedi. Çünkü gelecekte, işsizlik maaşı ödeyeceklerini belirttiler. Anavatan'ın baraj sorunu yoktur. Artvin'de barajın temelini atmıştır ve şu an suyu tutulmuş bir kısımları enerji üretiyor. Biz tekrar iktidara geldiğimizde bu defa ırmak sularını tutacağız ve enerji üreteceğiz Artvin'de elektrik yüzde 70 indirimli olarak vatandaşa ulaştırılacak" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2007 Pazartesi 13:44:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Yuksel Altun IP: 83.174.226.xxx Tarih : 8.03.2007 10:49:02
Kiscasi sayin Ayhan bey anlatmak istiyor;olme esegim olme yaz gelecekte yoncalar bitecek.Biz boyle vaatleri cok gorduk.