28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

ÖDP'lilerden seçim horonu

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Genel Başkan Vekili Kemal Bekir Ulusalel, seçim çalışmalarına Artvin'in Kafkasör yaylasında başladı.
ÖDP İl Başkanı Selma Güven ve Artvin milletvekili adayları Yalçın Kaptan, Nurol Çontay'la parti binasında buluşan ÖDP Genel Başkan Vekili Ulusalel, daha sonra boğa güreşleriyle ünlenen Kafkasör yaylasında parti teşkilatınca düzenlenen şenliğe katıldı.

Şenlikte partililerle birlikte horon tepen Ulusalel, seçim çalışmalarını değerlendirerek, "Parti olarak, bugün buraya nasıl tırmana tırmana geldiysek, siyasi alanda da tırmana tırmana iktidara gelmek istiyoruz. Bugün burada iyi, hoş bir piknik olacak herhalde. ÖDP'liler bir şenliğin partisidir başta. İçinde bulunduğumuz süreçte, Türkiye'de evlere şenlik bir düzenin, evlere şenlik bir seçime gidiyoruz. Dolayısıyla bunu ters düz etmek için buradayız. İyi bir piknik ve şenlik olacak inancındayım. İstanbul dışından Türkiye'nin her yerinden seçim startını verdik, dolayısıyla Meclise doğru rotamızı yönlendirdik, emin adımlarla gidiyoruz. Meclise, temiz havada, akça pakça siyasetle, halkın girdiği Dikmen kapısından girmek için adımlarımızı atıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2007 Salı 16:42:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turgay yalçıntaş IP: 81.213.147.xxx Tarih : 26.06.2007 16:55:56
temennim başarılı olmanızdır.bende 1987 seçimlerinde bir başka sol partiden adaydım ama bu çirkin siyaseti sizler gibi düşünen siyasetçiler düzeltecektir buna inanıyor ve ödp ye başarılar diliyorum