19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

Okul müdürüne imzalı destek

Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Demirciler İlköğretim Okulu’na vekaleten müdür olarak atanan Mehmet Yılmaz'ın geri dönmesi için veliler imza kampanyası başlattı.

Demirciler İlköğretim Okulu’na geçici görevle görevlendirilen müdür vekili Mehmet Yılmaz’ın göreve başlamasıyla okulun bazı eksikliklerini tamamladığını belirten veliler, aynı zamanda okula bir disiplin geldiğini söylediler. Okul Müdür vekili olarak görev yapan Mehmet Yılmaz’ın Borçka’ya atanmasını kabul etmediklerini ifade eden veliler, görevine geri verilmesini istediklerini söylediler.

Mehmet Yılmaz öğretmenin tekrar görevine geri iade edilmesi için kamuoyu oluşturarak, açtıkları imza kampanyası ile İlçe Milli Eğitim ve kaymakamlığa buradan bir sonuç alamadıkları takdirde valilik ve bakanlığa kadar konuyu götüreceklerini anlatan veliler bu konuda mücadele edeceklerini belirttiler.

Okul Aile Birliği Başkanı Burhan Özden; “Biz siyasi bir ayrım yapmıyoruz, bizim için önemli olan okulumuza hizmettir. Okula hizmet veren birini bulduk derken, kısa sürede alınmasına üzülüyoruz.Mehmet Yılmaz’ın görevine geri verilmesini istiyoruz”dediler.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 15:58:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman kaya IP: 78.186.11.xxx Tarih : 3.09.2008 17:14:41

mehmet hocam hakkın yenmıştır bu velıler unutmaz senı