19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

Rize TV'si Artvin'e stüdyo kurdu

Rize’de yayın yapan yerel bir TV’nin Artvin’deki stüdyosu törenle açıldı. Kaçkar TV’nin Artvin İnönü Caddesi’ndeki stüdyosunun açılışına Artvin Valisi Orhan Kırlı, Belediye Başkanı Emin Özgün, Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Turan, Emniyet Müdürü Orhan Ekinci, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özçelik, CHP İl Başkanı Uğur Bayraktutan, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Vali Kırlı, "Yayınlarınızı yakından takip ediyorum. Özellikle, haberlerin tarafsız olarak yayınlandığını görmekteyim. Bu nedenle kurumun sahiplerini, çalışanlarını kutluyorum" dedi.

Stüdyoyu yakından inceleyen Vali Kırlı, Belediye Başkanı Emin Özgün, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özçelik, CHP İl Başkanı Uğur Bayraktutan daha sonra Özgür Kambur’un sunduğu programa konuk oldular.

Artvin’in sorunlarının tartışıldığı programda ilginç bir iddia gerçekleşti. Ahmet Özçelik’in, Hopa Cankurtaran’da tünel yapımına önümüzdeki yıl başlanacağını belirtmesi üzerine Belediye Başkanı Emin Özgün, "Bir takım elbisesine iddiaya girerim, tünel yapılmayacak" dedi. İl Başkanı Ahmet Özçelik de iddiayı kabul ederek, "Siz zararlı çıkarsınız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2005 Salı 17:13:33
Güncelleme :26 Nisan 2005 Salı 17:27:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?