28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

Sayısal milyarderi Artvin'den çıktı

Milli Piyango'nun 8 Temmuz tarihli Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye talihlisi olarak belirlenen 3 kişiden birinin, kuponunu Artvin'de yatırdığı ortaya çıktı. 

Edinilen bilgiye göre, Artvin Merkez Gazete Bayisi Yücel Arslan'a ait işyerinde oynanan Sayısal Loto kuponları arasından bir milyarder çıktı. Talihli henüz ortaya çıkmazken, kuponu yatıran şahsın 891 bin 296 YTL 65 YKr ikramiye kazandığı öğrenildi. İşyeri sahibi Yücel Arslan, "İlimize çok sayıda tur akını vardı. Bunun yanında yerli ve yabancı turistler ile Kafkasör Boğa Güreşleri'ni izlemek için çok sayıda insanlar ilimize gelmişti. Belki de onların sayesinde ilimizin şansı da arttı ve bu vesile ile talih bu defa Artvinliler'e güldü. 

Şanslı arkadaşımız her kimse, iyi günlerde harcamasını diliyoruz. İnşallah muhtaç bir kişiye çıkmıştır. İsmi belirsiz talihlinin Artvin'de yatırım yapmasını arzu ediyoruz. En azından birkaç kişinin ekmek yiyebileceği bir işyeri yada bir fabrika açmasını istiyoruz. Tabii ki önce şahsa sağlığının bozulmaması için de dua ediyoruz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2006 Salı 01:19:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?