28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

SBS'de Artvin birincisi

Orta Öğretim Yerleştirme puanına (ÖYP) il birincisi Vakıfbank İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Meltem Başlı oldu.

491,68 puanla ve üç yıl boyunca almış olduğu okul puanlarıyla il birinciliğini kazanan Meltem Başlı istediği okula yerleşebilecek.

Vakıfbank İlköğretim Okul Müdürü Efrayim Ülker, “İl birincisinin okulumuzdan çıkması hepimizi bir kez daha gururlandırmıştır.” dedi.

Ülker açıklamasında şunları kaydetti: “Öğrencimiz Meltem Başlı Artvin il birinciliğini alarak okulumuza büyük bir gurur yaşatmıştır. Zaten Meltem 8 yıllık ortaöğretimi 7 yılda bitirmiş bir öğrencidir. Zannedersem Artvin’de buna benzer durumda olan bir başka öğrenci yok. Demek ki daha okula başladığı anda kendisini göstermiş. Ben kendisini, ailesini ve öğretmenlerini kutluyorum. Meltem ileride çok önemli biri olacaktır. Biz ise onunla gurur duymaya devam edeceğiz. Ablası da bizim okuldan mezun oldu. O da okul ikincisi olarak mezun olmuştu.”

Öğretmenleriyle birlikte fotoğraf çekinerek objektiflerimize poz veren Meltem Başlı, il birinciliği başarısının dersi derste çok iyi dinlemeye borçlu olduğunu belirterek şunları söyledi;” Bu yıl Artvin il birincisi ben oldum. 491.68puan aldım. Öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Onlar olmasaydı bu başarıyı yakalayamazdım.”

Vakıfbank İlköğretim Türkçe Öğretmeni Uğur Karaşah ve Sınıf Öğretmeni Gül Köse, il birincisi Meltem Başlı’yı kutlayarak bundan sonraki eğitim-öğretim hayatında başarılar dilediler.
 

...
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2011 Cumartesi 17:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?