28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

Şifreli fuhuş asansörü

Artvin’de bir otelde yapılan aramada, otelin gizli bölümünde tutulan 7 yabancı uyruklu bayan bulunurken, otel görevlisi 4 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğü santralini GSM hattından arayan sesinden yabancı uyruklu bayan olduğu anlaşılan şahsın Artvin merkezde faaliyet gösteren bir otelde asansörün altında gizli bir bölmede tutulan ve zorla çalıştırılan yabancı uyruklu bayanların olduğu şeklindeki ihbarı doğrultusunda; nöbetçi savcısına durum iletilerek, talimatları ve arama kararı alınarak aynı gün saat 23.30 sıralarında Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından bahse konu otele baskın yapıldı.

Otelin odalarında yapılan aramada herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılamazken, otelin asansörü incelendiğinde asansörün çalışmadığı ve 2. katta takılı kaldığı görülmesi üzerine otel yetkililerinden asansörcüyü çağırmaları istendi. Otele gelen asansörcü asansörün zemin kattan kapısını açarak asansör boşluğunu kontrol ettiğinde zemin katın bir alt katında duvarın sol tarafında görülen demir çıkıntıdan şüphelenildi.

Asansörün alt bölmesine ulaşmak için gizli bir düğme aranırken, asansörün sıfır ve bir tuşlarına aynı anda basıldığında asansörün zemin kattan aşağı bahse konu şüphelenilen yere indiği görüldü. Şüphelenilen demir çıkıntı itildiğinde gizli bir bölmeye açılan yere girildi.

İçeri girildiğinde karanlık odada el feneri yardımıyla yapılan kontrolde 3 metrekarelik odada saklanan 2 Kırgızistan, 2 Azerbaycan, 2 Moldova ve 1 Özbekistan uyruklu toplam 7 yabancı uyruklu bayan bulundu.

Olayla ilgili otel işletmecileri T.Y, M.Ö, T.P ve U.Y. isimli şahısların şüpheli olarak ifadeleri alındı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2012 Cuma 13:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?