27
Mayıs
2024
Pazertesi
ARTVİN

Tulmaç'tan okullara denetim

Artvin Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç, yeni yapılan iki okulda incelemelerde bulundu. Tulmaç, "Hedefimiz eğitimin her alanında en iyi olmaktır. Artvin genelinde okul öncesi eğitimde hatırı sayılır bir okullaşma oranı gerçekleştirdik" dedi.

Artvin Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç, Yusufeli Kaymakamı Cahit Çelik ve Yusufeli Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yaşar Tekin ile birlikte Yusufeli İlçesi’nde yeni yapılan anaokulu ile Alanbaşı Köyü’ndeki ilköğretim okulunda incelemelerde bulundu. Okulların önümüzdeki hafta hizmete açılacağını belirten Tulmaç, "Hedefimiz eğitimin her alanında en iyi olmaktır. Artvin genelinde okul öncesi eğitimde hatırı sayılır bir okullaşma oranı gerçekleştirdik. Yusufeli ilçe merkezindeki anaokulumuz da bu alandaki bir eksikliği giderecek. 6 köy merkezinden taşınan öğrenciyi bünyesinde toplayan Alanbaşı İlköğretim Okulu’nu kısa sürede tamamladık, önümüzdeki hafta öğrencilerimizin hizmetine sunulacak" dedi.

Tulmaç ayrıca, ilçe merkezinde kapı, pencereleri değiştirilen ve yemekhanesi yeniden dizayn edilen taşıma merkezli İnönü İlköğretim Okulu’nu da ziyaret ederek, okul idarecilerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2005 Çarşamba 12:04:04
Güncelleme :1 Mart 2005 Salı 00:54:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?