28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

Validen başarılı sporculara ödül

Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, 2007-2008 sezonunda spor yarışmalarında Türkiye çapında dereceye giren sporcular ile antrenörlerini ödüllendirdi.

Vali Aydoğdu, 2007-2008 sezonunda ülke genelinde düzenlenen atletizm, boks, judo ve güreş dallarında dereceye giren 11 sporcu ile 4 antrenörü valilik toplantı salonunda kabul etti. Başarılı sporcuları kutlayan Vali Aydoğdu, ''Hepinizi tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Bundan sonraki müsabakalarda da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum'' dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü A. Hikmet Çakır ise, atletizm dalında disk atmada Özge Yılmaz'ın Türkiye birincisi olduğunu ifade ederek, "Çekiç atmada Merve Geniş Türkiye ikincisi, boks dalında Mesut Demirtaş Türkiye birincisi, Avrupa okullar arası boks dalında M. Faruk Taşkan ile M. Akif Göktürk Türkiye üçüncüsü, judo dalında Güner Yalçın Türkiye birincisi, Yeter Şimşek Türkiye üçüncüsü, Hülya Yılancı Türkiye üçüncüsü, güreş dalında ise, Tuğba Gülcihan yıldız bayanlar Türkiye birincisi, Adem Arslan işitme engelliler Türkiye birinciliğini elde etmiştir." dedi.

Vali Yardımcısı Mustafa Altınpınar'ın da hazır bulunduğu ödül tören sonunda Vali Aydoğdu, sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Artvin Valiliği
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2008 Pazartesi 10:44:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?