19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

Vergi haftası etkinlikleri

Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu,”İki önemli vatandaşlık görevi vardır. Birisi askerlik, diğeri ise vergi vermektir”dedi.

Sağlıklı vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme bilincinin arttırılması amacıyla Artvin’de vergi haftası kutlamaları başladı.

25 Şubat- 2 Mart 2008 tarihleri arasında çeşitli etkinlikler düzenlenecek olan hafta münasebetiyle Atatürk Anıtına çelenk sunan Defterdar Abdurrahman Altındağ, Vergi Dairesi Müdürü Adnan Ergül, Gelir Müdürü Sultan Yurttaş, Milli Emlak Müdürü Süleyman Şengül, Muhasebe Müdürü Ufuk Onuş ve Personel Müdürü Samime Rüzgar ile birlikte Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu’yu makamında ziyaret etti.

Vali Aydoğdu’ya hafta içerisinde yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren Defterdar Abdurrahman Altındağ; “Hafta boyunca etkinliklerimiz olacak. Özellikle hedef olarak Milli Eğitimi camiası birinci plandadır. Öğrencilerimize, genç simalara vergi bilincini aşılamak istiyoruz. Hafta boyunca sivil toplum kuruluşları, ticaret odası, esnaf ve sanatkârlar odası, serbest muhasebeciler ve mali müşavirler odasını bütün arkadaşlarımızla birlikte ziyaret edeceğiz. Kendilerinin sorunlarını yakından dinleyeceğiz ve yakın temaslarımız olacak.” dedi.

Vali Cengiz Aydoğdu ise, askerlik ve verginin en önemli vatandaşlık görevi olduğunu belirterek, verginin tüm toplum kesimlerine benimsetilmesi gerektiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 13:30:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?