28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

Yaylalara elektrik geliyor

Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, Yusufeli ilçesine bir ziyarette bulunarak Kaymakam Mevlüt Özmen’den ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Beraberinde İl Jandarma Alay Komutanı Albay Birol Şimşek, İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre, DSİ 26. Bölge Müdürü Sezai Sucu, İl Milli Eğitim Müdürü Hamza Köşger ile birlikte Yusufeli Kaymakamlığı’na gelen Vali Aydoğdu, burada bir toplantı yaptı. Toplantıda Kaymakam Mevlüt Özmen’den bilgi alan Vali Aydoğdu, Yusufeli Barajı ile ilgili belirlenen programın aynen devam ettiğini belirtti.

KÖYDES Projesi kapsamında yapımı süren yollar hakkında da bilgi alan Vali Cengiz Aydoğdu, elektriği olmayan yayla ve mezralara en kısa sürede elektrik sağlanacağını ve alt yapı sorunlarının giderileceğini söyledi. Tereyağı ve peynir gibi süt ürünleri yapan bayanların artık elektrik sayesinde ürünlerinin bozulmayacağını belirten Vali Aydoğdu, elektrik müjdesi verdi.

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 18:02:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
uğur_refah_aydin IP: 88.240.169.xxx Tarih : 17.04.2008 13:12:58

hemşerilerim için çok sevnidim bu tür haberler moralimizi bi nebze olsun iyileştiriyor inşallah 210 yılına kadar türkiyede elektriksiz suzuz bi yerleşim birimi kalmaz yaylalarda buna dahildir halkım hizmet görsün )))