28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

Yusufeli’nde AB rüzgarı

YUSUFELİ’NDE AB RÜZGARI

Kaçkar Dağları Projesi kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) AB Bilgi Merkezi tarafından Artvin’in Yusufeli ilçesinde Birol Topaloğlu’nun katılımıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Yusufeli Pazar meydanında başlayan etkinlik ilçe sokaklarında halkın katılımıyla sürdü. Büyük ilgi gösterilen etkinlik boyunca çocuklara ve vatandaşlara çeşitli Avrupa Birliği yayınları da dağıtıldı.

TTSO AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Yakup Karbuz etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, amaçlarının Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki tüm vatandaşlara ulaşmak olduğunu kaydetti. Karbuz, bu kapsamda Tema Vakfı ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından yürütülen “Kaçkarlara Sahip Çık!” projesinin kapanış toplantısına destek verdiklerini belirterek “Artvin’in Yusufeli ilçesinde gerçekleştirdiğimiz etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yayınlarımız adeta kapışıldı. Avrupa Birliği sürecine Yusufelililerin gösterdiği ilgi bizi çok sevindirdi” dedi.

Karbuz, etkinliklerinde kültür ve sanatı öne çıkardıklarını da ifade ederek “Birol Topaloğlu ile vatandaşları buluşturma projemizde bu yaklaşımımızın bir yansımasıdır” diye konuştu.

YUSUFELİ’NDE AB RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2011 Çarşamba 13:13:04
Güncelleme :13 Temmuz 2011 Çarşamba 15:07:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?