19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

Yusufeli'ne düğün salonu

Artvin'in Yusufeli İlçesi'nde ilk kez düzenlenen düğün salonu törenle açıldı. 

1950 yılında kurulan ve şimdiye kadar okul bahçelerinde, belediye parklarında, okul ve spor salonlarında yapılan düğünler için artık bir mekan bulunuyor. İlçe merkezinde 2 ortağın yaptırdığı düğün salonu Kaymakam Cahit Çelik ve Yusufeli Belediye Başkanı Yusuf Sağlam ve ilçe Emniyet Amiri Hakan Uğurlu ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle açıldı. Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam Çelik, "Bu güzel ilçeye bir düğün salonu gerekiyordu, iyi bir karar" dedi. Yusufeli Belediye Başkanı Yusuf Sağlam da, "Belirsizliklere rağmen bu kardeşlerimi kutluyorum, inşallah çok para kazanırlar hayırlı olsun" diye konuştu.

Açılış ve konuşmalardan sonra işletme sahipleri Nizam Düz ve Mustafa Yazıcı, düğün salonunun ilk danslarını eşleriyle birlikte yaptılar. Açılışta çalınan müzik eşliğinde davetliler, horon oynadılar.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2006 Cuma 12:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ELİF KAYIKÇI IP: 81.213.147.xxx Tarih : 9.08.2006 15:00:23
Yusufeli'nin güngeçtikce dahada gelişmesi uzaktada olsam beni çok mutlu ediyor.Düğün salonunun Nizamettin DÜZ,Mustafa YAZICI ve Yusufelilere hayırlı olmasını dilerim.Yusufeli'ye selamlar