19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

AGD'den Kırlı'ya veda yemeği

Artvin Gazeteciler Derneği (AGD), son valiler kararnamesi ile Çanakkale'ye atanan Artvin Valisi Orhan Kırlı'ya veda yemeği verdi.

Atabari Restoran'da organize edilen yemeğe Artvin Valisi Orhan Kırlı, İl Emniyet Müdürü Orhan Ekinci, Gazeteciler Derneği Başkanı Sedat Varan, yerel ve ulusal gazete -televizyon temsilcileri katıldı.

Yemekte konuşan Dernek Başkanı Sedat Varan, "Sayın valimiz her zaman basınla ve toplumla ilişkisini kesmedi. Bu sayede sorunlar çabuk çözüldü. Çanakkale'ye atanan valimiz bizim için Artvinli bir validir. Valimiz her zaman yapıcı eleştirilerimizi dikkate aldı ve bu sayede halkın sıkıntılarının çözümünde büyük yol alındı. Yeni görevinde başarılar dilerim." dedi.

Ardından Varan, Vali Kırlı'ya Artvin'e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket verdi. Serhat Artvin Gazetesi'nin sahibi Orhan Şengün ise, üç yıl boyunca yerel ve ulusal gazetelerde Vali Kırlı ile ilgili çıkan haberlerin olduğu bir albümü hediye etti.

Vali Kırlı ise, verilen hediyenin çok önemli ve değerli olduğunu ifade ederek, hayatının bir kesiti olduğunu ifade etti. Yemekten sonra Vali Kırlı ve basın mensupları topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.


.
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2006 Pazar 14:03:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?