19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Erzurum yolu yine kapandı

Artvin-Erzurum karayolunda yapılan yol çalışması sırasında düşen taşlar nedeniyle karayolu 15 saat süreyle ulaşıma kapandı. Dün sabah saatlerinde kayaların dinamitle patlatılmasının ardından Erzurum-Artvin karayolu bugün öğle saatlerinden itibaren tek şeritli olarak yeniden ulaşıma açıldı.

Onlarca aracın yolda kaldığı karayolunda bugün Yusufeli Kaymakamı Cahit Çelik, güzergahda incelemelerde bulundu. Yolun en kısa zamanda güvenli olarak açılması için çalışmaların devam ettiğini belirten Kaymakam Çelik, yetkililerden bilgi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 16:03:27
Güncelleme :30 Ağustos 2005 Salı 16:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
engin ekinci IP: 212.98.223.xxx Tarih : 1.09.2005 20:42:52
slm ben savsat tan engın bende dıger sofor arkadaslar gıbı uzun yıllar bu yolda gıder gelırız ama ıcımızde kı korkuyu allah bılıyor sızden ıstedıgımız tek sey butun sofor camıası adına gercı ben artık o yollardan kurtuldumda dıgıer arkadaslar ıcın dıyorum kı kısa surede bu yolu tehlıkesız ve korkusuz ve guvenılır sekıde ılerlemek dır bızım gıbı ınsanlara ıhtıyacınız var bu karayolunda neyse yapıcagınız seylerden dolayı tesekkur ederım sızden bırde rıcam karayolları genel mudurlugune sesımı umarım duyarsınız artvın /savsat yolu uzerı bulunan kackar koprusunun yapılması ve bundan sonra kımsenın oyol yuzunden olmemesı genel mudurluk duyarlı olursa cok cevınırım herkes adınna