28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Kar hayatı felç etti

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı Artvin'de yaşamı olumsuz etkiliyor. Şehir merkezinde yaklaşık 30- 35 santimetreyi bulan kar nedeniyle vatandaşlar işyerlerine gitmekte güçlük çekti. Günlerdir güneşli havaya alışan Artvinliler sabah kar sürprizi ile uyandı. Dün başlayan ve aralıksız devam eden kar etrafı beyaza bürürken, Artvinli esnafların ilk işi işyerlerinin önünü temizlemek oldu.

Zaman zaman buzlu zemin üzerinde zorlukla yürüyen vatandaşlar, bir taraftan da yağan kardan kendilerini korumaya çalıştı. Kardan beyaza bürünmüş vatandaşlar ise ilginç görüntüler oluşturdu.

Kar yağışına hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler ise araclarına zincir takarak yollarına devam edebildiler. Şehir içinde kapanan yolların açılması için Artvin Belediyesi'ne ait iş makineleriyle çalışmalarına başladı.

Şehir içi ve çevresinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yetkililer, sürücüleri zincirsiz yola çıkmamaları yönünde uyardı. Gün boyu aralıksız yağacağı bildirilen kar yağışı nedeniyle, sürücülerin dikkatli araç kullanmaları istendi.

.
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2006 Cumartesi 12:23:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?