19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Kırlı'dan veda ziyaretleri

İçişleri Bakanlığı'nın son valiler kararnamesi ile Çanakkale'ye atadığı Artvin Valisi Orhan Kırlı, veda ziyaretlerine başladı. Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, dernek ve odaları ziyaret eden Vali Orhan Kırlı, valiliği döneminde kendisine yardım ve destekte bulunan tüm Artvin halkına teşekkür etti.

Veda ziyaretleri çerçevesinde Artvin İl Genel Meclis üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları, Artvin Belediyesi, İl Jandarma ve Ardanuç Kaymakamlığı'ndaki vedalaşmasının ardından Artvin Gazeteciler Derneği'ni de ziyaret eden Vali Orhan Kırlı'yı Dernek Başkanı Sedat Varan ile yönetim kurulu üyeleri ve diğer basın mensupları karşıladı.

Ziyarette Vali Orhan Kırlı, basının önemini bildiğini ve kutsal bir görev yaptığını belirterek; "Vatandaşımızın sorunlarının çözümünde basınımızın bana çok büyük yardımları olmuştur. Özellikle yerel basını her zaman dikkatle takip ettim." dedi. Artvin Gazeteciler Derneği Başkanı Sedat Varan da Artvinli gazetecilere ve basına karşı göstermiş olduğu ilgiden dolayı Vali Orhan Kırlı'ya teşekkür etti.

Vali Orhan Kırlı akşam da Artvin Barosu'nun Koru Oteli'nde verdiği veda yemeğine katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Artvin Baro Başkanı İzzet Varan, Orhan Kırlı'nın valilikten çok kendilerine her konuda destek olan, dost eli veren bir ağabeylik yaptığını vurguladı.

Vali Kırlı ise, hukuk camiasının üstün teveccühüne mazhar olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Buradan çok iyi izlenimlerle ayrılıyorum. Sizin gibi çok değerli hukukçularla tanışmış olmaktan ve aynı vilayet içerisinde işbirliği yapmaktan gerçekten müteşekkirim. Sizler ülkemizde ve ilimizde hukuk devletinin icrası bakımından üstlendiğiniz son derece önemli işleri başarıyla yürütüyorsunuz. Siz Artvinli avukatlara Artvin Eski Valisi olarak takdirlerimi belirtmek istiyorum, hepinize bu nazik veda yemeğinden dolayı teşekkür ediyorum."

Kurban Bayramı'nı da Artvin'de geçirecek olan Vali Orhan Kırlı, 16 Ocak Pazartesi günü Artvin'den ayrılacak.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 10:21:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?