19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Sigara yasağına destek

Artvin'de kapalı mekanlarda sigara içme yasağına ilk destek öğretmenevinden geldi. Artvin Öğretmenevi lokal bölümünde sigara dumanından kirlenen kısımlar mobilyayla kaplanarak yenilendi. Bundan sonra lokal bölümünde sigara içilmeyeceği bildirildi.

Artvin Öğretmenevi Müdürü Mehmet Aksakal, 58 yatak kapasiteli kurumun lokal kısmıyla yemekhane ve yatak odalarının boyandığını ifade ederek, "Bundan böyle sigara içme yasağı uygulanacak. Milli Eğitim camiası yasağı olumlu karşıladı. En çok hanımlar sevindi" dedi.
Yasağa en çok sevinenler ise kısa sürede sigara küllüklerini boşaltmak zorunda kalan garsonlar oldu.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 12:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Erol BAYTAŞ IP: 88.229.210.xxx Tarih : 17.01.2007 01:06:18
Degerli öğretmenim,ben Artvin öğretmen lisesinden ögrencinizim.Sizin bizim yetişmemizde özgüven, hitabet,çagdaş,dürüst,çalışkan ve mücadeleci olmamızda göstermiş oldugunuz çabanın yarattıgı başarı sonucunun ,sigaraya karşı göstermiş oldugunuz çalışmalarınızdada müspet netice doguracagına inanıyorum.Bu vesileyle size ulaşmış olmanın ve adresinizi tespit etmenin mutlulugunu yaşıyorum.Biz onurlu,kişilikli ve kültürlü olmanın zorunlulugunu Sizden öğrendik.Haberleşmek dileğiyle hürmetle ellerinizden öperim.Öğrenciniz Erol BAYTAŞ