28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Vali Kırlı'dan veda

Valiler kararnamesi ile Çanakkale'ye atanan Artvin Valisi Orhan Kırlı, dün Artvin'den uğurlandı.

2003 yılı Şubat ayında Artvin'de göreve başlayan Vali Kırlı için Artvin Öğretmenevi'nde bir veda yemeği verildi. Yemekte bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Muzaffer Başıbüyük, "Sayın Valimizin Artvin'e yaptığı hizmetler 'Ben yaptım oldu' anlayışından uzak, kaynakların ve hedeflerin belirlenerek kısa, orta ve uzun vadeli planlara dayandırılan faaliyetlerdir. Bu bağlamda, İl Gelişim Planı, Sayın Valimizin önderliğinde fedakar kamu personeli tarafından hazırlanarak, ilimizin önümüzdeki on yıllarının projeksiyonu oluşturulmuştur" dedi.

Vali Kırlı ise, "Artvin, gerçekten köylüsü ve kentlisiyle halkın bilgi ve bilinç düzeyi ile taşıdığı değerleriyle, Türkiye'nin en modern, en çağdaş ve Türkiye'de lüzumsuz tartışmalardan uzak bir ildir. Artvin'in geleceği için iyi şeyler yapma gayreti içinde olmaya çalıştık. Elbette başardıklarımızın yanında başaramadıklarımız da olmuştur. Başlayıp da bitiremediklerimiz olmuştur. Bunları da inşallah benden sonraki arkadaşlar tamamlayacaklardır" diye konuştu.

Yemek sonunda Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Altunsoy, Vali Kırlı'ya hizmetleri anısına bir plaket verdi. Kırlı daha sonra, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerince il sınırından uğurlandı. 

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 16:12:42
Güncelleme :17 Ocak 2006 Salı 16:21:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?