28
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Azeri gelin dedeyi dolandırdı

Arhavi'de 15 gün önce 73 yaşındaki bir kişiyle evlenen Azeri uyruklu kadın, 15 bin YTL'yi alarak kayıplara karıştı.

Üç yıl önce eşini kaybeden 8 çocuk babası Kadem Fitoz (73), 15 gün önce Azeri uyruklu Melek Balcı (58) ile resmi nikahsız olarak evlendi. Geçtiğimiz hafta sonu pazara gideceğini belirterek evden ayrılan Balcı, bir daha eve dönmedi. Fitoz'un şikayeti üzerine Arhavi İlçe Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir arkadaşının eşinin tavsiyesiyle Azerbaycanlı Melek Balcı ile anlaşarak şubat ayı başında evlendiklerini belirten Fitoz, "Pazara gideceğini söyledi ve ben de 100 YTL verip gönderdim. Akşam gelmedi. Merak ettim, aradım. Gece döner gelir diye sabahladım ama gelmedi. Ertesi günü paralarımı sakladığım dolabın anahtarının kayıp olduğunu fark ettim. Zor günler için sakladığım 15 bin YTL'nin yerinde olmadığını gördüm. Beynimden vurulmuşa döndüm. Hala olayın şokunu üzerimden atamadım. Paralarımı da, hayallerimi de alıp gitti. İnşallah yakalanır. Yıllarca biriktirdiğim alın teri emeğimin karşılığı olan bu parayı bu kadına yedirmek istemiyorum'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2006 Perşembe 15:48:10
Güncelleme :23 Şubat 2006 Perşembe 16:21:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Anıl Nuri ELÇİn IP: 85.100.207.xxx Tarih : 23.02.2006 19:55:42
bu tip olaylar son yıllarda cok sık yasanmaktadır ozellikle sınır kapısının artvin/hopada olması nedeniyle bu yorelerde cok daha fazla yasanmaktadır. ama bu kadınların amacı bizler uzerinden para kazanmaktır.Bu tip olaylara izin vermeyelim hep birlikte nataşaları artvinimizden yok edelim.bu kadınlar bir cok ocağın sonmesine aile içi huzursuzluklara ve ekonomimizi olumsuz yonde etkilemektedir.daha fazla sosyal bozukluğa sebeb olduğu gibi etik acıdanda kabul edilebilir bir durum değildir.