18
Mayıs
2024
Cumartesi
MURGUL - ARTVİN

Genç Parti Murgul adayı Nihat Genç

İl binasında düzenlenen toplantıda konuşan Genç Parti Artvin İl Başkanı Hakan Şimşek, yerel seçimlerin milli olanlar ile milli olmayanlar arasında geçeceğini söyledi. Genç Parti'nin hiçbir siyasi parti ile ittifak yapmayacağını belirten Şimşek, şöyle konuştu:
"Hedefimiz iktidar olduğu için, ittifak gibi bir zafiyete düşmemiz düşünülemez. Aslına bakılırsa partimiz birleşmelere açık bir yapıya sahiptir ve bunun için aradığımız sadece bir şart vardır. Birleşmelerde aradığımız tek koşul: partimizle çalışmak isteyen kişi ve kadroların daha önce çalıştıkları siyasi partilerden ayrılarak Genç Parti çatısı altına girmeleridir. Diğer bir önemli konu ise, biz Genç Parti olarak bize gelen oyların birilerine kızarak, bize gelen tepki oyları olmasını istemiyoruz. Bu nedenle partimizi ve kendimizi halka daha iyi anlatmaya çalışıyoruz."
Şimşek'in konuşmasının ardından, Genç Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mustafa Polat ile Murgul Belediye Başkan Adayı Nihat Genç, kendilerini tanıtarak, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

ZİYA AKYILDIZ - ARTVİN (İHA)
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2004 Salı 21:00:04
Güncelleme :17 Şubat 2006 Cuma 16:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?