20
Mayıs
2024
Pazertesi
MURGUL - ARTVİN

Müdafai Hukuk seçim startı verdi

Müdafa-i Hukuk Hareket Partisi, yerel kongreler için kolları sıvayarak, ilçe ve köylerde teşkilatlanma çalışmalarına başladı.

Kongre hazırlıkları için Müdafa-i Hukuk Hareket Partisi'nin Artvin İl Başkanı Ayhan Aydın, Merkez İlçe Başkanı Sedat Antiç ve diğer ilçelerin başkanlarıyla bir araya gelerek, yürütülen çalışmalar hakkında bir toplantı düzenlediler. Parti tüzüğünün ve ideolojisinin partililere anlatıldığı toplantıda, yaklaşan yerel seçimlere en iyi şekilde girilmesi amaçlanıyor.

Arhavi ilçe başkanı Mehmet Ali Karadeniz, Ardanuç ilçe başkanı Turgay Temel, Borçka ilçe başkanı Barış Deniz, Hopa ilçe başkanı Demiray Demirtaş, Şavşat ilçe başkanı Erdoğan Kör ve Murgul ilçe başkanı Ali İnan’ın katıldığı toplantıda konuşan Müdafa-i Hukuk Hareket Partisi'nin Artvin İl Başkanı Ayhan Aydın, kongreye ilk olarak Genel Başkanları Ertuğrul Zekai Ökte ile birlikte Artvin'den start vereceklerini belirterek, parti tüzüğünün ve ideolojisinin partililere anlatılacağını ve yaklaşan yerel seçimlere en iyi şekilde gireceklerini söyledi.

Aydın, 7 ilçede örgütlendiklerini ve üye sayısının giderek artığını dile getirerek, talebin fazla olması sebebiyle kongreden sonra üye işlemlerine devam edileceğini ifade etti. Parti olarak Artvin'de seçimlere hazır olduklarını belirten Aydın "Işık gibi saçan partimiz Artvin'de yerel seçimlere hazır. Şu an Temmuz ayı içinde gerçekleştirilecek ilçe kongreleri ve Ağustos ayı içinde Sayın Genel Başkanımız Ertuğrul Zekai Ökte'nin de katılacağı il kongrelerinde, ilk önce Atatürk Anıtına çelenk koyacağız. Ardından Şehitlerimiz için saygı duruşu düzenleyeceğiz. Daha sonra İstiklal Marşımızı okuyacağız ve tüm şehitler adına dua ettikten sonra kongremizi gerçekleştireceğiz. Partimiz her kesime ve her türlü siyasi görüşe açıktır. Ama yerel veya genel seçimlerde kimseyle ittifak içinde olmayacağız" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Merkez İlçe Başkanı Sedat Antiç ise, partilerinin hiçbir partinin uzantısı olmadığını belirterek, ülkenin sıkıntılı günler geçirdiğini ve bu günlerde bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu söyledi. Kendilerinin hiçbir siyasi partinin uzantısı olmadıklarını dile getiren Antiç "Rant peşinde olan, çıkarları uğruna partimize katılmak isteyenlerin asla partimizde yerleri olamaz. Kimsenin partimizi menfaatleri doğrultusunda kullanmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 16:16:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?