16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz 1994 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesine bağlı olarak kurulmuştur. Daha sonra 2008 yılında kurulan Bartın Üniversitesine bağlanmıştır.

Yüksekokulumuzda halen birinci öğretimde 676 ve ikinci öğretimde 410 olmak üzere toplam 1086 öğrenci öğrenim görmektedir.

Misyonu:

Ülkemizin özel ve resmi kurum ve kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu yüksek nitelikli insan gücünü yetiştirerek istihdam sorununa çözüm olmaktır. Bu amaçla; bilgisayar ve enformatik teknolojileri ile donanmış, çalıştığı iş yerinde güçlü kişiliği ve sosyal becerileri ile farklılıklar yaratabilen; iş verimliliğinin arttırılması için modern yöntemleri kullanabilen kaliteli insan gücü yetiştirmektir.

 

Vizyonu:

Alanında uzman, çağın gerektirdiği bilgiyi yaşamla bütünleştirebilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş, ileri bilişim teknolojilerine ve yabancı dil bilgisine sahip bireyleri yetiştirme sorumluluğu ile ayrıcalıklı eğitim programlarını hayata geçirerek, yakın gelecekte Bartın Meslek Yüksekokulu'nu ulusal ve uluslar arası alanda daha saygın ve etkin bir konuma getirmek.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Bartın Meslek Yüksekokulu
Adres2 :Bartın
Posta Kodu :74200
Telefon :(0378) 223-5000
Faks :(0378) 223-5212
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.