15
Mayıs
2024
Çarşamba
KURUCAŞİLE - BARTIN

AKP Gençlik Kolları kongrelerini yaptı

Bartın'ın Amasra, Ulus ve Kurucaşile ilçelerinde, AK Parti Gençlik Kolları kongrelerini yaptı. Kongreler sonucunda Amasra'da Abdullah Kacak, Ulus'ta Yalçın Özdemir ve Kurucaşile'de İsmail Uğur, Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

AK Parti Amasra, Kurucaşile ve Ulus Gençlik Kolları kongrelerini gerçekleştirdi. Kongrelere AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Zengin, Kenan Dursun ve Süha Akbilen, İl Gençlik Kolları Başkanı İsa Şahintürk ve delegeler katıldı.

Türkiye'nin umudunun gençlerde olduğunu ve gençlerin ülkenin kalkınması adına büyük işler başaracaklarını belirten AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Türkiye'nin geleceği olan gençlerimizin iyi yetişmeleri gerekmektedir. Nitelikli, mesleklerinde başarılı gençlerle ülkemiz gelişecektir. Gençlerin siyasetle de ilgilenmeleri gerekiyor. Çünkü millete hizmet etmenin yegane yolu siyasetten geçmektedir. Kongrelerimizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yapılan seçimler sonrasında Amasra Gençlik Kolları Başkanlığına Abdullah Kacak, Ulus Gençlik Kolları Başkanlığına Yalçın Özdemir ve Kurucaşile Gençlik Kolları Başkanlığına İsmail Uğur seçildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 09:59:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?