30
Nisan
2024
Salı
BOLU

AKP'de aday adayları çoğalıyor

AK PARTİ'DE ADAY ADAYLARI ÇOĞALIYOR

AK Parti Gerede eski İlçe Başkanı Fehmi Küpçü ve İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Dinç milletvekilli aday adaylıklarını açıkladılar.

İl Başkanlığı binasında yapılan törene Milletvekilleri Yüksel Coşkunyürek, Fatih Metin, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.

Törende konuşan Hatice Dinç, "Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olan bizler aynı kararlılık ve azim ile 2011 genel seçimlerinde Türkiye'de istikrar ve güven için Ak Partinin yeniden tek başına iktidar olması için çalışacağız. Türkiye'de istikrar ve güvenin, Bolu'da hizmetin devamı için Ak Partiden 3 milletvekili diyor, hepinizi yeniden saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız, Hızır yoldaşımız olsun" diye konuştu.

Milletvekili Aday Adayı Fehmi Küpçü ise, "Hükümetimiz milletinden aldığı güç ile millet adına demokrasi ve adalet yürüyüşünü sürdürmektedir ve önemli imtihanlardan geçmiştir. Millet adına, duruşunu, demokrat tavrını ve milletin hassasiyetlerini dillendirme tavrını açık ve net olarak belirtmiştir. Elbette Bolumuzda, vatanım, milletim ve bütün insanlar kardeşlerim diyen düsturunu ve tavrını koruyarak bu demokrasi mücadelesinde ve hizmet yarışındaki onurlu yürüyüşe katkısını devam ettirmiş ve ettirecektir de. En nihayet Ak Parti'min umut yeşerten solmayan aydınlığında 13 Haziran sabahı buluşmak ve kavuşmak üzere hepinizi en kalbi duygularımla tekrar selamlıyorum"

AK PARTİ'DE ADAY ADAYLARI ÇOĞALIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 19:14:03
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 16:42:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?