2
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Arıtma tesisi çalışmaları çevre illere sıçradı

Bolu Belediyesi tarafından çalışmaları başlatılan pis su arıtma tesisi incelemeleri Çorum ve Kayseri illerinde gerçekleşti. Bolu Belediyesi tarafından çalışmaları başlatılan pis su arıtma tesisi incelemeleri Çorum ve Kayseri illerinde gerçekleşti.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özbostancı başkanlığında, Meclis Üyesi Haluk İnceler, Daire Müdürleri İsmail Hotakoğlu ve Mustafa Özşahin’den oluşan bir heyet, Çorum ve Kayseri illerinde pis su arıtma tesisleri hakkında incelemelerini tamamladılar.

Pis su arıtma tesisi incelemelerini değerlendiren Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Özbostancı; “İller Bankası ile yapılacak olan pis su arıtma tesisi nihai toplantısının öncesinde, Çorum’da İller Bankası tarafından, Kayseri’de Türk-Alman Konsorsiyumu ile yapılmış olan iki tip pis su arıtma tesisi arasındaki farklılıkları inceledik. Bolu’da yapacağımız pis su arıtma tesisi için, incelemelerimiz başka illerde de devam edecek” dedi.

Özbostancı; “Göreve geldiğimiz günden bu yana, önemli projelerde çok yol kat ettik. Yıllardan beri Bolu’nun kanayan yarası haline gelen atık su arıtma tesisi konusunda sona yaklaştık. Bolu’da pis su arıma tesisi yer tespitlerimiz tamamlandı. İller Bankası’yla görüşmelerden sonra da yapılacak tesis ilgili gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Yasin Ercan-Kenthaber/Bolu
Yayın Tarihi : 3 Mart 2005 Perşembe 10:38:50
Güncelleme :4 Mart 2005 Cuma 10:44:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?