2
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Azmin zaferi

İstanbul’da gördüğü 3,5 aylık tedavi sonrası 340 kilogramdan 190 kilograma düşen Bolulu Mustafa Özacar, 50 kilo daha vermeyi hedefliyor.

İstanbul’da Okmeydanı SSK Hastanesi’nde 3.5 ay süren tedavisinin tamamlanmasının ardından Bolu’nun Banaz Köyü’ndeki evine dönen Mustafa Özacar, yürümeye ve evin işlerini yapmaya başladı. Özacar, 3.5 ay önce yerinden kalkamadığını hatırlatarak, ’’Bolu’dan İstanbul’a tedavi olmaya gitmeden önce yerimden kalkamıyordum. Tedavi olduktan sonra yürüyebiliyorum. Evimin işlerini zorda olsa yapabiliyorum. Benim bu kadar kısa sürede kilo vermemdeki en büyük etken doktor tedavisi oldu. Doktora gitmemiş olsaydım kilo veremezdim. Benim gibi aşırı kilo sorunu olanların mutlaka doktora gitmesi gerek’’ dedi.

Tedavi olmadan önce yemeklerde en az iki ekmek yediğini belirten Özacar, ’’İstanbul’da yapılan tedavilerin başarılı olarak devam etmesi için evde de ilaç tedavisine devam ediyorum. Bunun için her gün bir tabak yemek yiyorum. Zaman zaman yürüyüşe çıkıyorum. İstanbul’daki doktorlara ve benimle yakından uzaktan ilgilenenlere 50 kilo daha düşeceğime dair söz verdim. Bunun için çalışıyorum’’ diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2005 Pazartesi 16:26:25
Güncelleme :9 Mart 2005 Çarşamba 10:56:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?