3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

'Bakkal Amcayı Yaşatalım'

Bolu Bakkalcılar, Şekerciler ve Bayiler Odası tarafından "Bakkal Amcayı Yaşatalım" kampanyası başlatıldı. Oda Başkanı Selahattin Ayen, "Haksız rekabete maruz kalıyoruz. Bekleyen Marketler Yasası’nın meclisten çıkarılması bize nefes aldıracaktır" dedi.

Yıllardır zor şartlar altında hizmet veren mahalle bakkallarını yaşatmak için her türlü çabayı sarf ettiklerini söyleyen Bolu Bakkalcılar, Şekerciler ve Bayiler Odası Başkanı Selahattin Ayen, "Her platformda yok oluyoruz diye bağırıyoruz. Kepenklerimizi mecburen indiriyoruz. Haksız rekabete maruz kalıyoruz. Bizlere yardım edin diye feryatlarımızı hükümete duyurmaya çalışıyoruz. Fakat bekleyen Marketler Yasası maalesef bugüne kadar meclisten geçirilmemiştir. Bu yasanın çıkması bakkallarımıza nefes aldıracaktır" diye konuştu.

Ayen, "Bakkal Amcayı Yaşatalım Kampanyası çerçevesinde bakkallarımıza müşteri davranışları, tarihi geçmiş ürünlerin raftan kaldırılması, Tarım Bakanlığı izni olmayan ürünlerin satın alınmaması ve 18 yaşından küçük çocuklara sigara ve alkollü içki satış yasağına uyulması konularında eğitici çalışmalar gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2005 Pazartesi 12:39:43
Güncelleme :28 Mart 2005 Pazartesi 15:32:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?