2
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Başkan Yılmaz muhtarları dinledi

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek muhtarlarla bir istişare toplantısı yaptı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu merkeze bağlı mahalle muhtarları ile, Bolu Belediyesi Meclis Salonu’nda bir toplantı yaparak, mevcut sorunlar üzerinde fikir alış verişi yaptı.

İstişare toplantısında Muhtarların ve Bolu’nun sorunları hakkında tartışmalar yapılırken, temizlik, kökez suyu, semt pazarları gibi konularda muhtarların fikirleri alındı.

Kökez suyunun azlığından ya da hiç akmamasından yakınan bazı mahalle muhtarlarının sorularını cevaplayan Başkan Yılmaz, “ İçinde bulunduğumuz kış mevsimi sebebiyle kökez kaynaklarında her yıl olduğu gibi bir azalma olmaktadır. Bu sebeple bazı mahallelerimizdeki kökez çeşmelerine yeterli su veremiyoruz. Mevcut su depolarındaki suyun ve basıncın azlığı ve mahallelerdeki kot farkından dolayı bazı aksamalar oluyor. Önümüzdeki dönem bunun önlemini alarak vatandaşlarımızın kökez suyu ihtiyacını gidermeye çalışacağız” dedi.

Yılmaz özellikle kenar mahallelerde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verirken “ Bize gelen taleplerden biride kenar mahallelerde ihtiyaç duyulan kaldırımlar. Önümüzdeki günlerde bu sorunun üzerinde ciddi şekilde duracağız. İlimizi ağaçlandırmak için yeteri kadar fidan aldık. Park bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ile ortak ağaç dikim çalışmalarımıza başlayacağız. Şunu gururla söyleyebilirim ki, kurmuş olduğumuz Hayır Çarşısına sizler sayesinde bol miktarda yardım alarak ihtiyaçlı kişilere yine sizin vasıtanızla ulaştırdık. Bu sayede yaklaşık 3250 kişiye yardım elini uzattık. Bu küçümsenmeyecek bir rakam. Bu tür yardımlarımız artarak devam edecek. Nisan ayından sonra Merkez mahalle muhtarları ile mutat toplantılarımız devam edecek “ dedi.

Yasin Ercan-Kenthaber/Bolu
Yayın Tarihi : 7 Mart 2005 Pazartesi 10:47:28
Güncelleme :7 Mart 2005 Pazartesi 11:14:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?