2
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Başkandan, Bolu'ya hayat verecek projeler

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, şehri güzelleştirmek için projeler ürettiklerini söyleyerek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "500 Evler Mahallesi’nin güney tarafında geniş bir bulvar açılmak üzere. 500 Evler’den Ticaret Lisesi’nin olduğu bölgeye kadar çalışmalar hemen hemen bitmiş durumda. Yapılan üç bulvar çalışmasından ilki Akpınar Mahallesi’nden İzzet Baysal Caddesi’ne, diğeri Uğur Mumcu Parkı’nın olduğu yere, sonuncusu ise Gerede Caddesi’nden E-5 Karayolu’na çıkacak. Bu projeler hemen olacak çalışmalar değil, ama nasıl olur, neler yapılabilir diye düşünüyoruz" dedi.

Yol genişletme çalışmalarında destek veren mahalle sakinlerine de teşekkür eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yapılan çalışmalardan sonra halkın daha rahat olacağına inandığını ifade etti.

Tüp depolarının taşınacağı yeri de basın mensupları ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, tüp depolarının en kısa zamanda yeni yerine taşınacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2005 Perşembe 14:03:38
Güncelleme :18 Haziran 2005 Cumartesi 18:30:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?