2
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Belediyeden 'Aşevi'ne 2 ton et

Kurban Bayramı’nda, Bolu Belediyesi Aşevi’ni unutmayan hayırseverler, toplam 2 ton et bağışında bulundu. Başkan Yılmaz, "Tüm hayırsever halkımıza yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bayramlar, paylaşma duygularımızın en üst seviyede hissedildiği özel günlerdir. Bu Kurban Bayramı’nda da hayırsever halkımız, fakir fukaranın sığınacağı tek kapı haline gelen aşevini unutmadılar ve yaptıkları kurban yardımları ile aşevinin gücüne güç kattılar. Tüm hayırsever halkımıza teşekkür ederim" dedi.

Kurban Bayramı süresince gerek nakdi, gerekse ayni yardımları kabul eden Bolu Belediyesi Aşevi’ne, toplam 2 ton et yardımında bulunuldu. Yapılan yardımlarla ilgili olarak bilgi veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hayrettin Akcan ise "Yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin yardımına koşan hayırsever vatandaşlarımız Kurban Bayramı boyunca toplam 2 ton et bağışında bulundular. Bu yapılan yardımların bir bölümü yardım sandığına yapılan nakdi yardımlarla gerçekleştirilirken, bir kısmı ise vatandaşlarımızın bizzat kurbanlık hayvanını mezbahada kestirdikten sonra aşevimize bağışlaması neticesinde meydana geldi" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2005 Salı 15:13:33
Güncelleme :25 Ocak 2005 Salı 15:17:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
merve olçay IP: 88.229.182.xxx Tarih : 9.04.2007 17:45:48
Bu kadar yani 2 ton eti vermeleri benim çok hoşuma gitti.Başkan yılmaz bey o kadar iyi birismiyki yani ne diyeceğimi bilemiyorum çok ama çok güzel bütün herkesin böyle bir hayırsever olmasını isteriz.