30
Nisan
2024
Salı
BOLU

BGC ziyaretçi akınına uğruyor

BGC ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Semercioğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili aday adayları, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni (BGC) ziyaret ettiler.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü geride bırakan BGC'de yoğunluk sürüyor. Siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin ardı ardına gelen ziyaretleriyle yoğun bir tempo içine giren BGC, bu kez de BTSO ve CHP'nin milletvekili aday adaylarını konuk etti. İlk olarak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu ile yönetim kurulu üyeleri BGC Tesisleri'ne geldi. Gazetecilerin geçmiş gazeteciler gününü kutlayan Semercioğlu, daha sonra gündelik olayları basın mensuplarıyla tartıştı. Ardından BGC'ye ikinci ziyareti CHP'nin milletvekili aday adayları Tanju Özcan ile Mehtap Özcan Mısırlıoğlu gerçekleştirdi. Gazetecilerle seçimler öncesi fikir alışverişinde bulunan siyasiler, seçimlerde destek istediler.

BGC Başkanı Hakan Aydın ise BTSO üyeleri ve CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek kendilerine seçim sürecinde başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2011 Çarşamba 18:17:01
Güncelleme :12 Ocak 2011 Çarşamba 18:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?