3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Bikmen veda etti

Bolu Belediyesi’nde İmar ve Fen İşleri Müdürlüğü görevlerini yürüten Kadriye Bikmen, Şubat 2005 tarihinde emekli oldu. Bolu Belediyesi’nde önemli çalışmalara imza atan Kadriye Bikmen bir veda mesajı yayınladı.

Bolu halkına belediyenin vermiş olduğu hizmetlerde görev almış olmanın ve hizmet vermenin gönül rahatlığı içinde olduğunu ifade eden Bikmen, veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bolu Belediyesi’nde 1981 Kasım ayında göreve başladım. 16 yıl Fen İşleri Müdürlüğü’nde Kontrol Mühendisi olarak, 4 yıl İmar Müdürü, 3 yıl Fen İşleri Müdürü, son olarak da 27 Nisan 2004 tarihinden sonra tekrar İmar Müdürü olarak görevlendirildim, emekli olmaya karar verdiğim için de, Şubat 2005 tarihinde emekli oldum. Bolu Belediyesi’nin Fen İşleri ve İmar Müdürlüklerinde çalışmalarımı tamamladım. Bolu Halkına Belediyenin vermiş olduğu hizmetlerde görev almış olmanın ve hizmet vermenin gönül rahatlığı içindeyim. Bugüne kadar kimseye başımı eğmedim, kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde doğru bildiğim ve inandığım şekilde çalıştım. Çalışma ilkem; her zaman doğruluk, ayrımcılık yapmamaktı. Hiçbir siyasi çalışma iççinde yer almadım, çünkü ben devlet memuruydum. Tabii bütün bu çalışmalarım esnasında bazı vatandaşlara ve amirlerime ters düşmüş olabilirim. Ama kanunlar uygulanmak için vardır, eğer uygulanmayacaksa Ankara’dakiler niçin kanun çıkartmayla uğraşıyorlar. Ben Bolu Belediyesi’ndeki görevimi inandığım dürüstlük ve doğruluk içerisinde tamamladım. Hizmet sürem içerisinde 6 tane Belediye Başkanı ile çalıştım. Sayın Adnan Darendeliler (Vali) Belediye Başkan Vekili, Sayın rahmetli Hasan Bülbül, Sayın Muzaffer Işın, Sayın Necdet Gören, Sayın Yüksel Ceylan ve Sayın Alaaddin Yılmaz. Görüldüğü gibi siyasi görüşleri farklı Belediye Başkanları, fakat bahsettiğim gibi hiçbir siyasi etki ve baskı altında kalmadan çalıştım. Bir bayan olarak gururla bu çalışmalarımı tamamladım. Başım dimdik olarak bundan sonraki yaşantıma devam edeceğim. Bolu Belediyesi’nde çalışan ve daha önce emekli olan bütün çalışma arkadaşlarıma gönülden mutlu, sağlıklı günler diliyorum.”

Yasin Ercan-Kenthaber/Bolu
Yayın Tarihi : 5 Mart 2005 Cumartesi 15:36:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?