2
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Bolu Emniyeti yeni binasına kavuştu

Bolu’da yaşanan deprem felaketinde ağır hasar gördüğü için yıkılan Emniyet Müdürlüğü binasının yerine yapılan bina tamamlandı. Bolu Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı, inşaatı tamamlanan binada basın toplantısı düzenledi.

Bolu Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı, 3 yıl önce inşaatına başlanan Bolu Emniyet Müdürlüğü binasının 5 bin 281 metrekare alan üzerine, depreme dayanıklı olarak inşaa edildiğini belirterek, "Bina yaklaşık 8 trilyona mal oldu. Yeni binamızda bu hafta itibariyle hizmet vermeye başladık. Bünyemizde 580 personel görev yapıyor" dedi.

Avrupa Birliği sürecinde, personeli eğitime tabi tuttuklarını da söyleyen Yazıcı, "Bugüne kadar 450 arkadaşımızı TCK, CMUK ve AB sürecinde yapılan değişikler konusunda eğitime tabi tuttuk. Vatandaşlarımızın bize rahatça ulaşması için bir internet sayfası açtık. Yaşanan sorunların eğitimle çözüleceğine inanıyorum, polis ve vatandaş diyaloğu bizim için çok önemli. Yaşanan sorunların çözümünde, polis kadar vatandaşlarımız da duyarlı olmalı" dedi.

Bolu’da göreve başladığı andan itibaren özellikle hırsızlık ve asayiş olaylarının önlenmesi için görev yapan personelin eğitimine büyük önem verdiklerini dile getiren Yazıcı, "Emniyet Müdürlüğü personelinden iyi verim alabilmek için eğitimlere ağırlık vermeye başladık. Ayrıca personelimizin faydalanması için bir spor salonu açtık. Personelimiz yemek ihtiyaçlarını artık yeni binamızda açılan yemekhaneden karşılayacaklar. Emniyet Müdürlüğü olarak 2 yeni araç satın alarak, personelimizin kullanımına sunduk" diye konuştu.

Bolu Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı, basın toplantısı sonrasında yeni inşa edilen binayı basın mensuplarına tanıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2005 Çarşamba 15:15:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?