30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Boluspor, Giresunspor maçına hazır

BOLUSPOR, GİRESUNSPOR MAÇINA HAZIR

Bank Asya 1. lig takımlarından Boluspor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Levent Eriş, "İkinci yarı bizim için çok keyifli geçecek" dedi.

Boluspor, Giresunspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken futbolcuların moralli hali camiayı ikinci devre için umutlandırıyor. Boluspor Teknik Direktörü levent Eriş, antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Eriş, "Dünle ilgili hiç bir istatistiğimiz de yok konuşacağımız bir şeyde yok. Artık önümüze bakarak, bugün ve bugünden sonrası için bir yarışın içine giriyoruz. Bu yarışı Boluspor takımı olarak zirvede bitirmek istiyoruz. Bu ikinci yarı bizim için çok keyifli geçecek bundan eminim" diye konuştu.

Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini ifade eden Eriş, "Başlangıçlar çok önemlidir. Bunun için Giresunspor maçını kazanarak lige başlamak istiyoruz. Daha sonra bir haftayı boş geçerek tekrar Adanaspor'la içeride maçımız var. Bu havada Bolu halkının bütünleşmesi ile bu coşkuyu yaşamak istiyoruz. İkinci devre oynayacağımız 16 maçta her kesimin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Levent Eriş taraftarlara da mesaj göndererek, "Taraftarlarımız merak etmesin. İkinci yarıda onların başlarını öne eğmeyeceğiz. Onlara bizim çok ihtiyacımız var. Lütfen ligin ikinci devresinde Bolu'ya gelen takımlara burasının bir deplasman olduğun hatırlatalım. Bunu tezahüratla, bunu sevgi gösterisi ile rakibi etki altına alacak şekilde profesyonel anlamda ve seviyeli anlamda gerçekleştirdiğimiz taktirde eminim ki Bolu'yu da bir deplasman havasına sokarak ikinci yarıda oynayacağımız 9 maçın avantajını kullanırız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2011 Cuma 11:46:05
Güncelleme :21 Ocak 2011 Cuma 11:54:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?