3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'a 2 yabancı futbolcu

Türkiye 2. Futbol Ligi takımlarından Boluspor, dış transferde iki futbolcu ile sözleşme imzaladı.
Boluspor, Vestel Manisaspor’dan İzzet ve Zonguldakspor’dan Ferdi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yılmaz Becikoğlu Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde basın mensuplarının sorularını cevaplayan İzzet ve Ferdi, Boluspor gibi köklü bir kulübe gelmekten dolayı mutlu olduklarını söylediler.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ise "İzzet ve Ferdi tercihlerini Boluspor’dan yana kullandılar. Her iki oyuncunun da Boluspor’a büyük katkı sağlayacağını inanıyorum. Dış transferde bir çok oyuncuyla görüşmelerimiz oldu. Amacımız bu oyuncular içinden takımımıza en fazla katkı yapacak olanları transfer etmekti. İzzet ve Ferdi, Boluspor’a faydalı olacak iki oyuncudur. Bu iki oyuncunun dışında bir çok oyuncu ile de görüşmelerimiz sürüyor. İmzalar devam edecek" dedi.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, iç transferde tüm oyuncularla görüşüldüğünü ve anlaşmaya varıldığını söyledi. Çarıkçı, "Boluspor yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirdik. Bu nedenle de iç transfer çalışmalarında oyuncularımız Boluspor’da kalmak istediklerini belirterek bizlere karşı olan güvenlerini ortaya koydular. Biz de yönetim olarak yine verdiğimiz sözlerin arkasında olacağız" şeklinde konuştu.
Öte yandan, Boluspor şirketleşme çalışmalarına başladı. Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, Boluspor’u anonim şirket yapmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Çarıkçı, "Boluspor’un ekonomik yönden her geçen gün güçlenmesi gerekiyor. Bu nedenle şirketleşerek bunu gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2005 Perşembe 18:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?