30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Boluspor'da izin bitti

BOLUSPOR'DA İZİN BİTTİ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da Giresunspor galibiyeti sonrasında verilen 2 günlük izin sona erdi. Öte yandan Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tankut Boluspor'u ziyaret etti.

Bu haftayı bay geçecek olan kırmızı beyazlılarda moraller yerinde. İkici devreye Giresunspor galibiyeti ile başlayan Boluspor, zirve yarışında hızla ilerliyor. Bank Asya 1. Lig'in en fazla gol atan takımı unvanını elinde bulunduran Boluspor'da Giresunspor karşısında alınan farklı galibiyet camiayı sevince boğdu.

Kendi tesislerinde Adanaspor maçının hazırlıklarına başlayan kırmızı beyazlılar düz koşu yaptı. Teknik Direktör Levent Eriş, yönetiminde haftanın ilk çalışmasını yapan Yarenler'de, Ömer Ateş, Erman'ın dışında sakat oyuncu bulunmuyor.

Diğer yandan Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Feridun Tankut, tesislere gelerek antrenmanı izledi. Tankut, Boluspor'a başarılar dileyerek bu sezon Süper Lig'e çıkacağından emin olduğunu söyledi. Ferdin Tankut daha sonra Teknik Direktör Levent Eriş'le bir süre sohbet etti.

BOLUSPOR'DA İZİN BİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2011 Çarşamba 17:58:03
Güncelleme :26 Ocak 2011 Çarşamba 18:06:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?