30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Boluspor'da keyifler yerinde

BOLUSPOR'DA KEYİFLER YERİNDE

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da, Giresunspor galibiyetinin sevinci yaşanırken, Başkan Emin Semercioğlu, "Böyle taraftara can kurban" dedi.

Kendi evinde Giresunspor'u 3-0'lık sonuçla geçen Boluspor'da moraller yerinde. Teknik direktör Levent Eriş, bu hafta takımın bay geçecek olması nedeniyle Çarşamba gününe kadar oyuncularına izin verdi. Giresunspor maçında defansın solunda görev yapan ve oynadığı oyunla göz dolduran Özgür Bayer, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Tecrübeli oyuncu Adanaspor maçında forma giyemeyecek. Diğer yandan Sefa Aksoy ve Yaser Yıldız 3 sarı kart ile sınırda oynuyorlar. Giresunspor maçının ikinci yarısında

rakibiyle girdiği mücadelede bileğinden sakatlanan kaptan Burak Akdiş'in sağlık durumun iyi olduğu ifade edildi.

Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu, Giresunspor maçında tribünleri dolduran taraftarı öve öve bitiremedi. Semercioğlu, "Böyle taraftara can kurban. Beni çok mutlu ettiler. Ancak maddi anlamda Bolu halkından daha fazla destek bekliyoruz. "Oynanan oyundan çok memnunum. Herkes görevini fazlasıyla yerine getirdi. Taraftarıma bayıldım. Takımımızı harika desteklediler. Böyle taraftara can kurban" dedi.

Bolu halkının Boluspor'a daha fazla destek olması gerektiğini ifade eden Emin Semercioğlu, "Maddi sıkıntılar çekiyoruz. Herkes elini taşın altına sokmalı. Her şey mükemmel gidiyor. Bu birlik beraberliğin bozulmasını istemiyorum. Bolulu işadamlarından, esnafımızdan destek istiyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 15:50:01
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 18:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?