3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'da kriz çözülüyor

BOLUSPOR'DA KRİZ ÇÖZÜLÜYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da, kapalı kapılar ardında yaşandığı iddia edilen krizle ilgili olarak teknik direktör Levent Eriş, "Benim Genel Kaptanımız Nedret Yıldız'la sorunum yok ve olamaz" dedi.

İHA muhabirinin konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Levent Eriş, Genel Kaptan Nedret Yıldız ile aralarında herhangi bir tartışmanın geçmediğini ve sorun olmadığını ifade ederek, "Genel Kaptanımız Nedret Yıldız'la bir problemim yok. Kendisiyle kader birlikteliği yaptım. Orduspor maçı sonunda yaptığım açıklama yanlış anlaşılmış. Kişilerle işim yok" dedi.

Tecrübeli teknik adam ayrıca, "Sanki benim Nedret Yıldız'la problemim varmış gibi dedikodular yayılmış. Böyle bir şey söz konusu değil. Ben Nedret Yıldız'la sorunum yok. Sorun yaşayacak bir konumumuz yok. O benim genel kaptanım. Kulüp içinde sıkıntılarım var ama bunun Nedret beyle alakası yok. Aşılması zor olan sıkıntılar değil. Yapılan bir takım iletişim sorunu var. Nedret Yıldız'la kader birliği yaptım. Bana çok saygılı ve beyefendi birisi. Boluspor'un daha profesyonel anlamda yönetilmesi derdindeyim" diye konuştu.

Boluspor Genel Kaptanı Nedret Yıldız ise, "Gün iş yapma günü, bahane üretme günü değildir. On haftada alınmış sadece on iki puan var. Komplo teorileri üreterek camiaya zarar vermek isteyenler yarınlarda bunun hesabını zor verirler. Bu camiaya borcumuz vardır. Bu borcu ödemenin yolu da görevden ve sorumluluktan kaçmak değil hep beraber şapkayı öne koyup doğruyu bularak, nasıl başarıya ulaşırız olmalıdır" açıklamasında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 17:51:01
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 11:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?