2
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Boluspor'dan birlik çağrısı

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi’nde mücadele eden Boluspor’da transfer çalışmaları devam ederken, dış transferde 4 futbolcuyla anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Geçtiğimiz hafta arka arkaya attırdığı imzalarla transfer sezonuna hızlı giren Boluspor yönetimi, Yalovaspor’un kalecisi Orhan, Yıldırım Bosnaspor’un orta saha oyuncusu Taner, Üsküdar Anadoluspor’un forvet oyuncusu Orhan ve geçtiğimiz sezon Azerbeycan 1. Lig takımlarından Lankeran’da forma giyen Mesut ile prensipte anlaşmaya vardı. Anlaşmaya varılan oyuncular ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, Boluspor’un birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyleyerek, bütün Bolulu işadamlarını takıma destek olmaya çağırdı. Başkan Çarıkçı, "Boluspor’un beraberliğe her zamandan daha çok ihtiyacı var. Bunun için kenetlenerek çalışmalıyız. Boluspor hepimizin. Transfer çalışmalarımız güzel geçiyor. Yeni bir takım oluşturduğumuz için seçiçi davranıyoruz" dedi.

Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada, Boluspor’un Abant’ta kamp yapacağı bildirildi. Kamp tarihi hakkında kesin bir açıklama yapılmadı.

Boluspor yönetimi tarafından Bolu basınına teşekkür plaketi verildi. Boluspor tesislerinde yapılan plaket töreninde geçen sezon elde edilen şampiyonlukta tüm camianın birlik içinde olduğunu ve basının da bunda büyük rol oynadığı ifade edildi.

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, basına teşekkür ederek yeni sezonda da yine birlik ve beraberlik içinde olunmasını istedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2005 Pazar 17:14:07
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 20:11:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?