3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

CHP: Bu nasıl iyileşme ?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Yüksel Ceylan, Türkiye’nin hem iç, hem dış siyasal gelişmelerde, hem de ekonomik ve sosyal gelişmelerde her geçen gün daha kötüye gittiğini söyledi.

CHP İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Yüksel Ceylan, "Türkiye iyi yönetilmiyor. İşsizlik rakamı 10 milyona ulaştı. Gelir dağılımı olağanüstü adaletsiz. Türkiye ekonomik olarak yüzde 9 büyüdü diyorlar. Ekonomik büyüdüğü halde işsiz sayısı neden artıyor. Bu büyüme kime yaradı. Peki, nasıl oluyor da işler iyiye gidiyor?" dedi.

CHP İl Başkanı Yüksel, PKK terörünün yeniden baş gösterdiğini de söyleyerek, "Ağır ekonomik bunalım yaşayan halkımız, bir yandan da bayrağımızı ve ulusal onurumuzu savunmak durumunda kalıyor. Ancak AKP iktidarı dış politikada baskılara boyun eğerek teslimiyetçi politika izliyor. AKP iktidarı, suçlu çocuklar gibi Cumhuriyet Halk Partisi’ni ABD’ye şikayet ediyor. Ulusal dava olan Kıbrıs, bu başarısız politikaların sonucunda kaybedilme noktasına geldi" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 18:26:57
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 20:12:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?