2
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

CHP'de Yüksel devri

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) olaylı kongresinde, genel başkan adaylarından Mustafa Sarıgül’ü destekleyen Cahit Çıngı başkanlığındaki Bolu İl Yönetimi’nin Genel Merkez tarafından görevden alınmasının ardından CHP Bolu İl Başkanlığı’na, Bolu Belediyesi eski Başkanı Yüksel Ceylan getirildi.

CHP İl Başkanı Cahit Çıngı, Mustafa Sarıgül’ün partiden Disiplin Kurulu kararı ile ihraç edildiği gün görevinden alınırken, yeni göreve getirilen Bolu Belediyesi eski Başkanı Yüksel Ceylan, görevlendirme yazısının bugün tebliğ edilmesini bekliyor.

28 Mart yerel seçimlerinden yeniden belediye başkanlığına aday olan ancak seçimi kaybeden Yüksel Ceylan, bir yıl siyasetten uzak kaldıktan sonra il başkanı olarak yeniden siyasete döndü.
Atamayla ilgili olarak Yüksel Ceylan, "Genel Merkez, il başkanı olarak görevlendirildiğimi bildirdi. Benim de bunu kabul etmemem olası değildi. Ben partimin bana verdiği her türlü görevi seve seve yaptım, bundan sonra da yapacağım. CHP’yi Bolu’da birinci parti yapmak için gece gündüz çalışacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2005 Pazartesi 15:29:46
Güncelleme :29 Mart 2005 Salı 15:26:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?