3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Çınar Otel yılan hikayesine döndü

ÇINAR OTEL YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ

Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, "Akçakoca'da bulunan Çınar Otel yıkılsa dahi mülk her zaman bize aittir. Mahkeme kararıyla yıkılsa da mülkü de alıp oraya verecek halimiz yok" dedi.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bulunan Çınar Otel'in mahkemeden yıkım kararı çıkmasının ardından Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kutlu, "Akçakoca'da Bolu İl Özel İdaresi'nin bir mülkü var. Otel Bolu Öz Tur A.Ş.'nin Bolu İl Özel İdaresi'ne bağlı şirketimizin bir mülkü. Bu mülk biliyorsunuz, bizden önceki dönemlerde kiraya verilmişti. Akçakoca Belediyesi'nin onarım ruhsatını vermemesinden dolayı müstecirle Akçakoca Belediyesi arasında uzun bir süreç devam etti. Bunları kamuoyundan da o günleri takip eden varsa mutlaka bilgileri vardır. Sonuç itibariyle şu an oradaki mülk mahkeme kararıyla tekrar Bolu İl Özel İdaresi'ne tekrar teslim edildi. Müstecir oradan gitti. Bundan sonraki süreç içersinde de orası biliyorsunuz kordondur ve Akçakoca'nın turizmde gelişmesi için belki de Çınar Otel'in en öncelikli yapılardan bir tanesidir" dedi.

Konuyla ilgili daha önce de çözüm için masaya oturduklarını belirten Mücahit Kutlu, takas için teklif beklediklerini ifade ederek, "Onların bir teklifi vardı. Bize bir yer önerdiler. Ondan sonra oradaki görüşmelerimiz de alternatif olarak biz iki yeri daha gördük. Dolayısıyla onlara da baktık, ikinci bir sefer bu alternatif yerlerle ilgili olarak görüşme talebini bekliyoruz. Çünkü biz gittik görüştük. Biz de orada Bolu kamuoyunun arzu ettiği şekilde bu işi sonuçlandırmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 17:42:05
Güncelleme :1 Kasım 2010 Pazartesi 19:05:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?