2
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Daha kaç can yanacak ?

Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi ile Aşıklar Caddesinin kesiştiği kavşakta geçtiğimiz akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Tanju Tuzin yönetimindeki 34 H 7733 plakalı aracın, bisikleti ile kavşaktan dönmek isteyen Barış Kahveci (7) isimli çocuğa çarpması sonucu meydana gelen kazada, Kahveci İzzet Baysal Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Çarpışma sonrası yaklaşık 50 metre sürüklenerek baygın bir şekilde yere düşen Kahveci’ye ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 ekipleri yaptı. Vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar meydana geldiği öğrenilen Kahveci İzzet Baysal Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kuzeni kazayı anlattı.

Kazanın olduğu sırda yol kenarında top oynadıklarını ifade eden Barış Kahveci’nin amcasının oğlu Mustafa Kahveci “Biz sahada top oynuyorduk. Barış’ta yanımızda bizi seyredip, bisiklete biniyordu. Arabanın çarptığını görmedik ama birden büyük bir gürültü oldu. Oyunu bırakıp yola baktığımda bir aracın Barış’ın bisikletini altına alıp sürüklediği ve Barış’ın yerde yuvarlandığını gördüm” dedi.

Mezar Ziyaretine giderken

Göynük’e mezar ziyaretine ailesi ile birlikte gitmekte olan Tuzin, konu ile ilgili olarak Bahçelievler Polis Karakoluna götürülürken, araçta bulunan yeğeni ve annesi gözyaşlarını tutamadı.

Geçtiğimiz yıllarda da bu kavşakta çok sayıda kaza olmuş ve can yanmıştı. Ana Cadde olan Hürriyet Caddesine çıkan kavşağın sol tarafında bulunan yapıların görüş alanını kapattığı nedeni ile meydana gelen kazalara bir an önce çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar yol kenarına yapılan yapılara karşı çözüm üretilmesini istediler

Mert Uğurlu-Kenthaber/Bolu
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2005 Cumartesi 16:21:16
Güncelleme :8 Mayıs 2005 Pazar 16:06:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?