2
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

'Erdem Acar' devri

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Boluspor, teknik direktör Erdem Acar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yılmaz Becikoğlu Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı’nın da hazır bulunduğu imza töreninde teknik direktör Erdem Acar, 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Acar, çalıştırdığı takımlarda her zaman hedefe oynadığını söyleyerek, "Ben Boluspor’un eski futbolcusuyum. Boluspor formasıyla Başbakanlık Kupası ve Avrupa’da yaşadığımız güzel günleri unutmuş değilim. Yeni bir takım oluşturacağız. Yeni olmamıza rağmen hedefimiz şampiyonluk. Ben başarılı olacağımıza inanıyorum. Boluspor’un yeri 2. Lig değil. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin, Boluspor adı hala hafızalardan silinmemiş. Boluspor’u eski günlerine kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ise, yeni bir takım oluşturduklarını belirterek, "Yeni hocalarımız ve yapacağımız transferlerle Boluspor yeni bir kimliğe bürünecek. Erdem hoca ve yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla uyum içinde çalışarak Boluspor’u hakettiği yere taşımak istiyoruz. Erdem hocanın kaliteli bir teknik adam olduğunu biliyoruz. Çalıştırdığı takımlardaki başarıları bunu gösteriyor" diye konuştu.

Bu arada Boluspor, kaleci Mehmet, Ender, Ali Akdemir, Barış, Şinasi, Fatih, Levent Güler, İbrahim, Ayhan ve Bahadır ile yollarını ayırdı. Başkan Çarıkçı, şampiyon olmuş bir takımın oyuncularını zor durumda bırakmamak için bonservis fiyatlarını düşük tuttuklarını, yeni bir takım oluşturmak için radikal kararlar almaya mecbur kaldıklarını söyledi.

Öte yandan Erdem Acar’ın yardımcılıklarını ise Ali Kemal Bakoğlu ile kaleci antrenörü İlker Çelik’in yapacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2005 Cumartesi 22:42:11
Güncelleme :31 Mayıs 2005 Salı 11:48:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?