3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Hayır Çarşısı hayırlı bir işe vesile oldu

Bolu Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hayır Çarşısı, yaptığı hizmetlerle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hayır dualarını almaya devam ediyor.

Açıldığı günden beri, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olan Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı bir ilke daha imza atarak, Fatma ve Hakan çiftinin evlenmelerine vesile oldu.

Bir süre önce Hayırsever vatandaşlardan temin edilen ev eşyaları Hayır Çarşısı vasıtasıyla genç çiftin evine yerleştirildi. Nikah öncesi gidilen kuaför ve çekilen resimlerle heyecanları bir kat daha artan genç çift, daha sonra Belediye Yeni Nikah Salonu’nda sevenleriyle bir araya geldiler.

Nişan ve nikah merasimlerinin bir arada yapıldığı törende genç çiftin nikahını da kıyan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “ Vatandaşlarımızın, Hayır Çarşısına yaptıkları yardımları ile Fatma ve Hakan çiftini evlendirerek yuva sahibi yapıyoruz. Bu olayda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırsever vatandaşlarımızın yardımları ile daha nice gençlerimizin de nikahlarını kıyacağımıza inanıyorum. “dedi. Tüm ihtiyaçları Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı tarafından karşılanan Fatma ve Hakan çiftinin mutlulukları, Başkan Yılmaz’ın aile cüzdanını geline vermesiyle daha da arttı.

Yasin Ercan-Kenthaber/Bolu
Yayın Tarihi : 15 Mart 2005 Salı 11:23:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?