2
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Hırsızlar mazgallara fena dadandı

Bolu Belediyesi’ne bağlı bulunan mahallelerde yağmurlama hatlarındaki bacaların mazgalları çalınıyor. Uzun araştırmaların sonucunda 13 adet mazgal kırılmış ve tahrip edilmiş şekilde bulundu.

Hırsızların son hedefi yağmur mazgalları oldu.

Umutkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Kılınç’ın ihbarı üzerine incelemelerine başlayan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, güvenlik güçleri ile işbirliği yaparak, çalınan mazgalların 13’ünü tahrip edilmiş ve kırılmış bir şekilde buldu.

Umutkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Kılınç’ın ihbarı üzerine Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Sanayi Polis Karakolu, Kalıcı Konutlar Jandarma Karakolu işbirliği yaparak geniş çapta bir inceleme başlatıldı.

Öncelikle görgü tanıklarının ifadelerine dayalı olarak başlatılan araştırmalar sonunda, Bolu’da bulunan hurdacılar tek tek gezilerek incelendi.

Elde edilen bilgiler ışığında Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Sanayi Polis Karakolu, Kalıcı Konutlar Jandarma Karakolu işbirliğiyle, yaklaşık 470 kg. ağırlığında 13 adet mazgal kırılmış şekilde ele geçirildi.

5 milyon lira civarında hurda değeri olan bir adet mazgalın Bolu Belediyesi’ne maliyetinin yaklaşık 160 milyon lira olduğu bildirilirken, emniyet güçleri tarafından ele geçirilen şahıs ise Kalıcı Konutlar Jandarma Karakolu’na teslim edildi ve Bolu Belediyesi şahıs hakkında davacı oldu

Mert Uğurlu-Kenthaber/Bolu
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2005 Perşembe 10:48:38
Güncelleme :7 Mayıs 2005 Cumartesi 16:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?