2
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

İzzet Baysal'da kongre heyecanı

Yaptığı çeşitli etkinlikler ile adından sıkça bahsettiren Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Topluluğu’nda bugün kongre heyecanı yaşanıyor.

Üniversitede gerçekleştirdiği farklı etkinlikleri ile hafızlarda iz bırakan Sınıf Öğretmenliği Topluluğu (SÖT), bugün Eğitim Fakültesi Z-42 nolu sınıfta, saat 15.30’da kongresini gerçekleştirecek. Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yıldızlar’ın danışmanlığını, Sınıf Öğretmenliği Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Elvan Ertem’in başkanlığını yaptığı topluluk, önümüzdeki günlerde daha çok etkinlik gerçekleştireceğinin sinyallerini verdi.

Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz Sınıf Öğretmenliği Topluluğu Başkanı Elvan Ertem, “Bu bir bayrak yarışıdır. Biz topluluğu bir noktadan alıp, yükseltebildiğimiz kadar yükselttik. Ancak artık mezun oluyoruz. Topluluğa gönül vermiş diğer arkadaşlarımız bu görevi ve sorumluluğu yüklenerek, hiç bir menfaati ve ayrımcılığı dikkate almadan çıtayı daha yükseltecekler. Milyonlarca kilometrelik yolculuk bir adımla başlar diyerek yola çıktık, çok uzun yollar katettik. Topluluğumuzu sahiplenecek yeni arkadaşlarımızın da bu yolda azimle koşacaklarına inanıyorum. Yeni yönetim ile topluluğumuzun misyonu ve vizyonu değişmeyecektir. Sınıf Öğretmenliği Topluluğu, öğrenci arkadaşlarımızın ihtiyacı olarak gördüğü tüm etkinlikleri yine ücretsiz olarak gerçekleştirecektir. Sınıf Öğretmenliği Topluluğu çizgisini bozmadığı için, üniversitede saygın bir noktaya gelmiştir” cümlelerini kaydetti.

Yasin Ercan-Kenthaber/Bolu
Yayın Tarihi : 8 Mart 2005 Salı 09:03:29
Güncelleme :9 Mart 2005 Çarşamba 10:22:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?