30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Kaleci transferi askıya alındı

BOLUSPOR'DA KALECİ TRANSFERİ ASKIYA ALINDI

Bank Asya 1. lig takımlarından Boluspor'un Antalya kampı devam ederken, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Tuncer Şengün, "Kaleci transfer etmeyeceğiz. Üçüncü kaleci olarak genç bir kaleci alabiliriz" dedi.

Antalya Belek'te günde çift idmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Boluspor'da, kaleci transferi söylemlerine son noktayı Futbol Şube Sorumlusu Tuncer Şengün koydu. Kampı takip eden gazetecilerle bir araya gelen Şengül, "Günlerdir birçok kaleci konuşuluyor. Birçok ismin transfer olacağı yazılıyor. Ancak biz teknik heyetimizle oturup kararımızı verdik. Kesinlikle yeni bir kaleci alınmayacak. Sadece üçüncü kaleci gerekirse genç bir ismi kadromuza katabiliriz" dedi.

Tuncer Şengün'ün açıklamalarından sonra Boluspor'un kalesini Atacan ve Ferhat'ın koruması kesinleşti. Sakatlıktan yeni kurtulan Ferhat Odabaşı'nın da kamptaki formu herkesi sevindirdi. Altyapıdan Sefa ve Kaan'ın da kampta olmasıyla Boluspor dört kalecisini de daha iyi çalıştırma fırsatı buldu.

Öte yandan, AK Parti Bolu İl Başkanı Ali Ercoşkun ve parti yöneticileri Boluspor'un Antalya kampını ziyaret etti. Sabah saatlerinde Riu Kaya Otel'e gelen AK Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun, İlçe Başkanı Erol Özak ve diğer yöneticiler, takımla bir araya geldiler. Başkan Emin Semercioğlu, Genel Kaptan Tuncer Şengün ve Osman Kayışoğlu tarafından karşılanan partililer, daha sonra beraber öğle yemeği yedi. Antrenman sonrası Teknik Direktör Levent Eriş de AK Parti teşkilatıyla bir araya gelerek kampı

değerlendirdi. İl Başkanı Ali Ercoşkun ve beraberindeki heyet yemeğin ardından otel çevresinde gezi yaptılar.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 17:43:03
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 17:51:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?