3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Mayo reklamına ilginç sansür

Bolu’nun İzzet Baysal Caddesi’nde 15 gün önce açılan bir iç çamaşırı giyim mağazasının reklam amaçlı yaptırdığı ve mayolu manken fotoğraflarının bulunduğu pano, vatandaşlardan gelen tepki üzerine sansürlendi.

Panoda bulunan fotoğrafların tahrik edici ve ayıp olduğunu söyleyerek işyerine gelerek şikayette bulunan vatandaşlar, reklam panosunun kaldırılmasını istedi. Mayolu manken fotoğraflarının üzeri de gelen tepkilerden sonra çarşaf ve gazete kağıdı ile kapatıldı.

İç çamaşırı mağazasının İşletme Müdürü Aykut Arslan, "Burada pis bir görüntü vardı. Bu pisliği bir güzellik ile kapatmak istedik. Ancak çevreden gelen tepkiler üzerine mayolu manken fotoğraflarının üzerini kapatmak zorunda kaldık. Vatandaşlar direkt olarak bize geldi ve fotoğrafın kapatılmasını istediler. Bizim diğer illerde de şubelerimiz var. Ancak ilk defa böyle bir tepki ile karşılaşıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2005 Perşembe 12:27:14
Güncelleme :16 Haziran 2005 Perşembe 14:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet ÖZAY IP: 85.97.208.xxx Tarih : 14.07.2005 11:49:51
Ben Boluda Yaşayan bir eğitimciyim.Bu olay buram buram reklam kokuyor.Adam milyarlar harcayıp da yapamayacağı reklamı bi şekilde ulusal basında yapmış. Hemde kendi adıyla beyanat vererek. Eh!Bizim k...z basında lap diye atlamış.Olay bu kadar basit.Başka yoruma ne hacet..!?